Pompoen Fotografie

Pompoen Fotografie Nodig?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!  … Even voorstellen:
Michael van Emde Boas. Fotograaf in Amsterdam.

Je kan me meteen bellen op 020 6839192.  Dan maken we direct een afspraak. En als het nodig is, heb jij je Pompoen Fotografie deze week nog in huis. Is dat een idee?

See Portfolio

Over mij

In de afgelopen 25 jaar heb ik veel te maken gehad met Pompoen fotografie. Reken maar! Mijn werk is heel veel gepubliceerd en gebruikt. In ontelbare advertenties. Jaarverslagen, Corporate Brochures of Magazines.

Denk ook aan Web Sites, Web Shops en verpakkingsmateriaal. Sinds 2003 heb ik een wekelijkse culinaire rubriek. Eigenlijk voor elke denkbare professionele toepassing heb ik beeld geleverd.

Tot mijn clientele behoren Reclame Buro’s, Multinationals, Uigeverijen, Overheid, Bedrijfsleven, Bladen. Maar ook private sector. Pompoen Fotografie behoord tot een van mijn specialiteiten.

Met goed beeld verkoopt u beter!

Een investering die zich terug verdient. Vanuit mijn studio in Amsterdam doe ik het meest Pompoen Fotografie. Ook komt het regelmatig dat ik voor Pompoen Fotografie op locatie ben. Dat kan ook Internationaal zijn.

Trouwens, ik ben en blijf conceptman!  Altijd vol ideeën en commerciële concepten voor effectieve communicatie en reclame. Pompoen Fotografie is er in alle soorten en maten. Als we even bellen of E-mailen denk ik met je mee. Niet alleen voor Pompoen Fotografie.

Bekijk hier de meer portfolio’s. Kijk! Zo doe je dat.


Walk the extra mile.

Contact opnemen:
www.michaelvanemdeboas.com
Bellen +31206839192
Email: michael@michaelvanemdeboas.com


Follow Me

 

 


Aanvraag Versturen

Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

[formidable id=3]


Fotografie door Michael van Emde Boas

Gaan we samenwerken, verwacht dan volle inzet. Op naar de beste resultaten. Walk the extra Mile. Gedreven, bedreven, gepassioneerd en een tikje “old school”.

Werkwijze

Recht door zee, loyaliteit en integriteit vind ik belangrijk. Op die manier werk ik het beste. Trouwens, voor mij blijft Pompoen fotografie een ambacht.

Hoewel ik “Amsterdam Based” ben, doe ik jaarlijks meer dan 50 uiteenlopende Fotografie producties op locatie. Ook voor Pompoen Fotografie.


Besparingen op beeldbewerking en Post production

Bekende uitdrukking: “ach dat doen we wel even in photoshop”. Veel gezegd, zwaar onderschat, vooral overbodig en helaas bijna altijd onverwacht duur. In Pompoen Fotografie zie je ook steeds meer beeldbewerking. Door in de opname fase net even anders te werk te gaan, bespaar je flink op beeldafwerking.


# Durf te vragen

Je wil graag met met mij werken, maar de middelen zijn beperkt. Ik ken het. Laten we dan kijken wat er wel mogelijk is. Graag denk ik mee over het optimaal in beeld brengen van jouw opdracht. Overigens binnen elk budget.

Bijvoorbeeld enkele effectieve voorbeelden van oplossingen zijn:

  • Creatief Out of the Box denken
  • Co-Creatie
  • Besparingen op beeldbewerking
  • Transparant met kosten
  • Gespreide betaling

Contact opnemen

Comments are closed.